Podzimní dávka novinek Muuto přináší svítidla Two-Layer a nové vázy

Podzimní dávka novinek Muuto přináší svítidla Two-Layer a nové vázy

04.10.
2024

Eliška Koukalová

Krásně rozptýlené světlo či prostor pro efektní květinové aranže přináší podzimní novinky Muuto. Ponořte se s námi mezi designové novinky, unikátní materiálové kombinace a vytříbené odstíny, jak je už pro dánskou značku charakteristické.

Kink-vase-ridge

Ještě větší váza Kink

Do nového rozměru dorostla ikonická váza Kink, jeden ze zásadních kousků portfolia Muuto. V barvě sand ji nově najdete s výškou 39 centimetrů, která je vhodná pro větší kytice a může klidně plnit funkci nepřehlédnutelného uměleckého díla. Do zástupu klasických velikostí přibyly dva nové odstíny – light green a deep red. Zejména druhý v pořadí vás zaručeně naladí na podzim.

Kink-vase-deep-red

Ridge2_glass_blog

Rozkvetlá kolekce Ridge

U doplňků ještě zůstaneme. Novinky přibyly také do kolekce Ridge, a to hned dvě. Podmanivý vroubkovaný povrch nyní ukazuje svou krásu ve spojení s matným sklem, které může být kouřové, s nádechem modré nebo čiré. Pokud máte raději pokojovky, než řezané květiny, potěšíme i vás. Do kolekce přibyly také květináče ve třech rozměrech. Jejich vroubkovaný povrch spolu s odolnou kameninou a novými, svěžími odstíny jsou sázkou na jistotu.

Ridge2_planters_blog

Lampy Two -Layer

Novinka mezi závěsnými lampami Two-Layer od Muuto plní hned dvě funkce. Stínidlo z ručně foukaného skla vrhá jak přímé světlo směrem dolů, tak díky dvěma vrstvám matného a čirého skla rozlévá příjemné rozptýlené světlo do celého pokoje. Stylem svícení tak přesně odpovídá svému jménu, současným uchopením klasického designu zase filosofii značky Muuto. 

Two-layer

Konferenční stolky Flow 

Kolekce Flow dříve zahrnovala servírovací vozíčky, nyní se rozrostla o konferenční stolky. I těm stále dominuje maskulinní perforovaný plech a flexibillní kolečka, se kterými je jednoduše převezete – třeba z obývacího pokoje až na terasu. Ano, díky odolnému materiálu jsou všechny varianty Flow stolků vhodné i na ven. Při servírování navíc jistě oceníte také poličku, která ze stolků Flow dělá skvělé parťáky při oslavách a posezeních s přáteli.

Flow-coffee-table

Podzimní novinky přinesly také rozšíření kolekce zrcadel Arced či koberců Relevo, běžte se přesvědčit, jestli se nejedná právě o váš oblíbený odstín. Všechny najdete přehledně seřazené v sekci novinky Muuto

Ste zo Slovenska? Prejdite na Jesenná dávka noviniek Muuto prináša svietidlá Two-Layer a nové vázy

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít