Rekonstrukce rozlehlého patra kanceláří Outreach v Holešovicích

Rekonstrukce rozlehlého patra kanceláří Outreach v Holešovicích

30.08.
2023

architekt: Zuzana Bošková

Pod vedením Zuzany Boškové se patro holešovické budovy Visionary proměnilo ve vzdušný a prosvětlený kancelářský prostor. Na 1000 metrech čtverečních bylo dostatek místa pro značku HAY, &Tradition i Ferm Living.

Přestože to výchozí stav neusnadňoval, Zuzana Bošková si předsevzala proměnit celé patro holešovické budovy Visionary v příjemný a světlý prostor. Kromě kanceláří se designérka postarala také o příjemné nepracovní prostory, jako jsou kuchyně. V prostorách sídlí technologický startup Outreach.

Outreach1

Umístění jedné z nich ve středu patra představovalo výzvu pro práci se světlem, jeho dostatku i příjemné atmosféře dopomohl výběr lamp Formakami od &Tradition, ke stolu zaměstnanci zasedají na stoličky Revolver, které se objevují i v dalších místnostech. 

Outreach2

Outreach4

Druhý kuchyňský prostor prosvětlují Flowerpot od &Tradition, posadit se lze na barovky Fiber od Muuto. Napříč jednacími místnostmi poznáte kromě Revolver stoliček i zástupce klasických židlí J-series od HAY. Některá místa doplňují stolky Slit od HAY, na snímcích vidíte i křesla Desert od Ferm Living. 

Outreach6

Outreach5

Outreach3

Foto: Pure Stuff

Ste zo Slovenska? Prejdite na Rekonštrukcia rozľahlého poschodia kancelárií Outreach v Holešoviciach

5% sleva pro vás!

Newsletter

Odebírejte náš newsletter a získejte 5% slevu.

Odebírat newsletter

Zavřít